Partners

Partner Information


DANUBIUS-EXIM
Η DANUBIUS-EXIM αποτελεί μια από της πρώτες εταιρίας στην αγορά οικονομικών συστημάτων της Ρουμανίας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994. Από την έναρξη του τρέχοντος έτους, η DANUBIUS-EXIM αποτελεί έναν αποκλειστικό συνεργάτη της Microinvest για την αγορά της Ρουμανίας.

Η Microarea S.p.a. αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες στην ιταλική αγορά της πληροφορικής. Η εταιρία αναπτύσσει λογισμικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε το 1984. Πλέον, έχει πολύ καλή εμπειρία και περιβάλλον με τους επιχειρηματικούς της συνεργάτες και πελάτες. Η Microarea έχει παραπάνω από 15.000 πελάτες και αποτελεί έναν από τους πιο σεβαστούς συνεργάτες λογισμικού στην Ιταλία. Επίσης, συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό παγκοσμίων ηγετών στο χώρο. Πρόσφατα, η Microarea επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείας και στην Ασία, προσαρμόζοντας το λογισμικό της στους τοπικούς κανονισμούς. Η σχεδίαση των εταιρικών πηγών, της παραγωγής, της οικονομικής διαχείρισης, η τήρηση λογιστικών βιβλίων, οι πωλήσεις, και η παροχή υπηρεσιών μάρκετινγκ αποτελούν τμήμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στους πελάτες μας. Οι αποφάσεις της Microarea βασίζονται σε ολοκληρωμένες εργασίες που συμπεριλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων. Οι νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα της εξετάζονται και αναλύονται ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και η λειτουργικότητά τους. Ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών, η εξέλιξη της Microarea παρέχει τη δυνατότητα της βελτίωσης της διαχείρισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Microsoft Corporation
Από το 2003, η Microinvest αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Microsoft. Ένας αριθμός πιστοποιημένων μηχανικών MCP διασφαλίζει ότι κατέχουμε τις τελευταίες τεχνολογίες και κατανοούμε τις σύγχρονες εφαρμογές.

RTSoft - Russia
Η RTSoft – ένας στρατηγικός συνεργάτης της Microinvest για την ανάπτυξη και υλοποίηση περίπλοκων τεχνικών προγραμμάτων και ASCTP για βιομηχανικά εργοστάσια. Η RTSoft διατηρεί επιτυχημένες επιχειρηματικές επαφές με παρόμοιες εταιρίες από τη Δυτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές υλοποιήσεις σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και σε άλλες χώρες. Η Microinvest μαζί με την RTSoft θα συμμετέχουν στον εκσυγχρονισμό των βιομηχανικών εργοστασίων στη Βουλγαρία και στις γειτονικές χώρες, όσο αφορά τα πεδία της ενέργειας, πετρελαίου και αερίου, μεταλλουργίας και τα πεδία κατασκευής συστημάτων τηλεμετρίας.


Kontron
Στην περιοχή της Βουλγαρίας, η Microinvest αποτελεί τον διανομέα της Kontron - ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τμημάτων και υπολογιστών για το βιομηχανικό, πολιτικό και στρατιωτικό τομέα. Η Kontron προσφέρει μια σειρά στοιχείων CompactPCI, οθονών (από 6" ως 21"), υπολογιστών - τύπου TabletPC, Notebook, Laptop, Workstation, Server, που λειτουργούν συνήθως σε εύρη θερμοκρασιών από 0°C ως 60°C, ενώ μέσω ειδικής υλοποίησης μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες από -40°C ως 85°C.
Υποστήριξη συστημάτων:- Windows 2000/XP, XP Embedded, Linux, VxWorks.


Canadian Technologies
Στρατηγική συνεργασία μέσω της κατασκευής περίπλοκων συστημάτων που προσφέρονται με μίσθωση. Τα συστήματα αποτελούνται από διαμορφώσεις υπολογιστών από την Canadian Technologies, λογισμικό της Microinvest και από μια ταμειακή μηχανή. Το όφελος είναι η χαμηλότερη συνολική τιμή, ενώ οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 30% της τελικής τιμής, όταν οι μονάδες αγοράζονται ξεχωριστά.

Kaspersky Antivirus
Κοινή διανομή του αντι-ιικού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συμφωνία μας, το πακέτο Kaspersky Personal OEM εφαρμόζεται στο Microinvest Linguist, στο Microinvest Junior ή στο Microinvest Archi, ενώ η συνολική τιμή με ίδια λειτουργικότητα είναι χαμηλότερη από την τιμή του Kaspersky Personal Edition.Evros C & P
Η Microinvest δημιούργησε μια συνεργασία με την EVROS C & P αναπτύσσοντας ένα σύστημα λογισμικού για τη διαχείριση των εμπορικών παραδόσεων. Η EVROS C & P αποτελεί μια εταιρία πωλήσεων, διανομής αρωμάτων και καλλυντικών. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MANN&SCHROEDER - Γερμανίας, της AROM S.A.Spane, και της BI-ES COSMETICS – Πολωνίας για τη Βουλγαρία. Από το 2003 η εταιρία παράγει τη δική της μπράντα, “INSENS”, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω προϊόντων: Οδοντόκρεμες, σαμπουάν, μαλακτικά, μάσκες μαλλιών, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, υγρά σαπούνια, τζελ μαλλιών, κρέμες χεριών, κ.α. Η EVROS C & P διαθέτει γραφεία στο Burgas, στη Σόφια, στο Plovdiv, στη Varna, στη Stara Zagora, στο Veliko Tarnovo της Ρωσίας, και το δίκτυο διανομής της αποτελείται από παραπάνω από 40 άτομα.
Admate


Admate
Η Admate Ελλάς αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Microinvest για την ελληνική αγορά από το 2008. Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρίας είναι αντιπροσωπεύσεις, αποκλειστικές εισαγωγές και εμπορία υπολογιστών, εκτυπωτών, μηχανημάτων γραφείων και αναλωσίμων, τηλεφωνικού εξοπλισμού, συστημάτων διαχείρισης γραφείου, οικονομικών και μη οικονομικών συσκευών και εμπορικών εφαρμογών.