Το WarehouseOpenτης Microinvest είναι το νεότερο μέλος της μεγάλης οικογένειας προϊόντων της Microinvest .
Το προϊόν είναι αντίστοιχο με το Microinvest Warehouse Pro, το οποίο ήταν και το πιο ευπώλητο προϊόν της Microinvest το περασμένο έτος.
Το Microinvest WarehouseOpen είναι λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα που λειτουργεί σε πλατφόρμα Linux. Το προϊόν διατίθεται δωρεάν και είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε επιθυμεί να απολαύσει ένα μοντέρνο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό λογισμικό διαχείρισης Αποθήκης σε λειτουργικό Linux.

Για να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση του λογισμικού (Live-CD, το οποίο παρέχει εύκολη εγκατάσταση), κάντε κλικ στο εδώ

Το Microinvest WarehouseOpen διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Είναι έργο Ανοικτού Κώδικα, με Γενική Δημόσια Άδεια (GPL), το οποίο έχει αναπτυχθεί πλήρως για το λογισμικό Linux.
2. Χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων MySQL.
3. Αναπτύχθηκε ώστε να συνεργάζεται με το Mono: www.mono-project.com;
4. Υποστηρίζει και συνεργάζεται με όλες τις τυπικές βάσεις δεδομένων της Microinvest, γεγονός που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το προϊόν ξεχωριστά ή ως μέρος περίπλοκων συστημάτων λογισμικού.

Οι χρήστες που εργάζονται σε Linux μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα το λειτουργικό τους, να το εγκαταστήσουν και να εργαστούν με οποιαδήποτε δωρεάν έκδοση για Linux. Καθώς η Microinvest μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία, το Warehouse Open δεν απαιτεί κωδικό καταχώρησης και μπορεί να ληφθεί από την ιστοσελίδα της εταιρίας. Επιπροσθέτως η Γενική Δημόσια Άδεια λογισμικού Ανοικτού Κώδικα παρέχει την ευκαιρία χρήσης του MySQL Server και του Open office δωρεάν, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα λογισμικού, ισοδύναμο με αυτό των συστημάτων ERP.

Τα βασικά τμήματα του λογισμικού είναι:
Πωλήσεις, Λιανική και Χονδρική
Τιμολόγια (Έκδοση/Ακύρωση τιμολογίων)
Αγαθά
Προμήθεια και Παράδοση
Μεταφορά
Απόρριψη
Σημείο Πώλησης (POS)
Παρακολούθηση αποθέματος
Ένα εκτεταμένο εύρος αναφορών (Πωλήσεις, Μεταφορές, Απορρίψεις, κ.α.)

Περισσότερο λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το περιβάλλον χρήστη του λογισμικού και μερικά παραδείγματα παρατίθενται εδώ.

Η Microinvest εγγυάται ότι η εφαρμογή Warehouse Open θα αναπτύσσεται, βελτιώνεται και ενημερώνεται συνεχώς, παράλληλα με την έκδοση για Windows του προϊόντος. Συνεπώς, η εταιρία εξασφαλίζει ότι το Warehouse Open θα είναι 100% συμβατό με το μεγάλο εύρος προϊόντων της, όπως τα προϊόντα για τη Λογιστική, Μισθοδοσία, Πληρωμές και Προσωπικό, κ.α.

Αρχικά βήματα, εγκατάσταση και έναρξη χρήσης του προϊόντος.
Download